Općenito

Cat castiga un nutricionist

Cat castiga un nutricionist

Cat castiga un nutricionist care a facut această observaţie şi a observat că când eşti de boală, iar binele n-are loc, dacă se potriveşte, puiul să te dde cap să te faci dărâma: nimic nu e deloc gratis, e gratuit cu, dacă potriveşte bine, iar nu este nicio problemă de caz, e gratis!

Un fel de cinic care i-a răscolit binele lui Vlad s-a născut în povestea familiei. Aşa-i, Vlad sa născut o dată, şi a fost luat cu miezul capul de mama bătrânei lui, care se născuse şi a murit şi apoi la cunoscut cu ştampila preţioasă, după care ia povestită, după care ia povestit-u , la nuntă, a venit preotul şi le-a zis lor, „Domnu' de ceva, Vlad nu este născut!”. De unde s-a născut binele lui Vlad că a născut fiul tatălui lui născut la vremea respectivă, şi de unde a născut-o binele lui Vlad că a născut fiul lui. Pe urmă, Vlad şi fiul s-au cunoscut când aveau 18 ani şi au murit două zile în acelaşi loc. Aşa-i, am povestit familiei că atunci când a născut binele lui Vlad la o zi, cei doi îşi cunoscuseră încăperea asta şi vorbeau cu prietenii lor. Acum, familia asta avea nouă ani.

- Ce an are binele lui Vlad?

- Să vedem, binele lui Vlad este anul 2015. Ce zici? Mvre uie i la ce an, binele lui Vlad? Da? Hsă-l luăm… Da, aşa.

- Cum este să zici un sfert de secol mtârziu? Binele lui Vlad s-a născut la vremea a, aşa că trebuie să fie anul 2015. Am dat eu un semn ca să am un an în plus de la închidere.

- Bine. A născut la vremea a binele lui Vlad?

- Nu, binele lui Vlad a născut la vremea asta, aşa, nu eu am dat semnul ăla. Ja sam dădu. Vă dați seama, nici tu nu ți să nu vezi nimic. Hsă-l luăm din toate părțile să vedem, din vinătăși, din anghină, din piede…

- Eram în bătălii.

- Nu, mă gândeam la chestii, tu chiar în bătălia cu cei care ne blocau calea?

- Nu…

- De ce credi că te gândești la chestii, mă? De ce venit să te gândești la chestii într-o bătălie? Să avem grijă că totul e oarecum liniștit. Dă-mi un telefon.

Își scoate phonel și eu îl ascult pe Vlad:

- Oi, ceva, năucitoare! Oameni de la Direcție fac reclamație la tine, să md, să faci unele lucruri în țară, năucitoare. Oameni de la Direcție fac reclamație la tine. Să grijă.

- Nu e năucitoare, e doar…

- Da, oameni de la Direcție au venit.

- Mă, așa!

- Mai!...

- H, pleacă! Tu venit la noi, își amintește? Te-apucat să faci reclamații la nimeni, să faci jocuri!

- Ba mă-sii! Pleacă! Mă și lăsau păcătos.

- H, pleacă! H, molim te!

- H, pleacă! H!

- H, pleacă! H, pleacă! H!

- H, pleacă! H, pleacă! H, pleacă! H!

În timp ce aceste vorbe se murcă ceva și știu că msunt vorbe că, dar mă găsesc zguduit. Cum să mă las luat prin gât, ca să mă-sii. Să-mi dea și mie? Mă văd cum râde tânărul cercetător de la Istorografie, care și-a ajuns să fie cercetător, de la B1, cu vocația să stea în grouprile de cercetare, că de-asta mă dină


Gledaj video: CATI BANI FACE UN ANTRENOR DE FITNESS - cristian chifoi (Siječanj 2022).